fredag 14 maj 2010

Fria viljan och rätten att förfoga över sitt eget livNär jag fastnade första gången för historien om Bosse Högberg liv, var det för hans ogillande mot auktoriteter vare sig det gällde polisen, myndigheter, förmän eller borgerliga organ. Denna ovilja gjorde att Han råkade ofta i konflikt med rättvisan vilket följde honom långt fram i livet.
Han var sannerligen en kontroversiell person, en outsider som genom sin boxning tog sig från botten av samhället till att bli Europamästare i mellanvikt och ett liv i toppen av samhället.
Många missuppfattade hans offensiva livsstil som en signal för högmod och ren och skär ondska bl.a. av journalister. Inget kan vara mer oriktigt.
Jag har intervjuat personer som levt nära Bosse Högberg under större delen av sina liv. Av dem beskrivs han som den vänligaste och mest omtänksamma människa man kunde träffa.

När jag tänker på Bo Högberg tänker jag på om den fria viljan och rätten att förfoga över sitt eget liv och göra sina egna val, istället för att överhet och auktoriteter gör det.

Gör som du vill! Lev! Njut! Känn ingen skuld

Stefan "Bubben" ReijerDrick Rödvin och få en fast och slät hud!!!
Ämnet resveratrol som finns i rödvin har länge varit känt för att vara bra för hjärt-kärlsjukdomar. Forskare har nu upptäckt en ny förmån för rött vin, pågående forskning visar resveratrol hjälper dig behålla slätare och yngre hud.
Resveratrol är en antioxidant och en växtpolyfenol som bildas av flera växter, bl.a. i skalet på röda vindruvor, som ett försvar mot angrepp av bakterier och svampar. En rad olika goda hälsoeffekter, som antiinflammatoriska, neurologiska, cancerhämmande, virushämmande och till och med anti-åldrande effekter har rapporterats.
in vino veritas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar