söndag 16 maj 2010

Galjonsfigur för klubbar utan att satsa fem öre själv


Bosse Högberg blir värd på spansk nattklubb:
- Jag ger fan i skilsmässan och Anita…
Bosse Högberg kommer till vårt möte på Hotel Clifton Ford i London, i blå-vit-prickig kortärmad skjorta, öppen en bit ned på bringan med mörka glasögon och med ciggar i handen ser ut som Al Capone.
Varför sprack det med Anita?
- Jag ska säga vad felet var. Hon arbetar inte. Och när hon inte arbetade vart hon alldeles ifrån sig, skärrad och stirrig. Anita är så skicklig att hon kan få hur mycket jobb som helst, när hon vill, om hon vill. Men hon var så dum, tog inte de chanser jag skaffade henne. Jag hade grejat en stor grej i Tyskland. Men det blev inget. Anita är för misstänksam i förväg. Men jag är inte den som säger: ”Skärhalsen av Anita.” Det var bara inte hennes fel och inte bara mitt. Det bara blev så.
Något du är ledsen över?
- När Anita säger i tidningen att jag kommer från en kriminell miljö. Det finns inga ärligare människor än mina föräldrar. George och Eva. Och jag känner det som om de svenska myndigheterna är ute efter mig. Jag har varken stulit eller rånat. Men, jag har inga bekymmer. Det är egentligen ingenting särskilt jag bryr mig om. Nu sticker jag till Spanien så småningom. Där har jag fina chanser att t.ex. starta eller vara galjonsfigur för klubbar utan att satsa fem öre själv.


John Cassavetes once said,

"This picture, this picture—I don't give a fuck what anybody says.
If you don't have time to see it, don't.
If you don't like it, don't.
If it doesn't give you an answer, fuck you.
I didn't make it for you anyway."

1 kommentar:

  1. Bra gör en film som inte styrs av andra jävlar/Laddgubben

    SvaraRadera