torsdag 15 april 2010

Räddades av en rysk trålare

Det är solen som knäckt Bosse Högberg denna gång och tvingat honom att gömma sig bakom en näsdukMissöde på Östersjön, men räddades av en rysk trålare och fick, bogsering till Borgholm. Det hade ståt folk på piren och sett Högberg och snart var nyheten ute. Bosse Högberg hade varit på Borgholm – och det tillhör ju Danmark. Aftonbladet nappade och dagen efter hade tidningen en 3-spaltig rubrik på första sidan. ”Bosse Högberg häktas för obetänksam motorbåtsfärd?”.
SE kontaktade kammar åklagare C A Olsson, som för talan i Högbergsmålet. Göterborgs rådhusrätt har förbjudit Högberg att lämna landet, vid risk av häktning. Enligt Aftonbladet ville åklagarmyndigheten i Göteborg snarast möjligt ha kontakt med proboxaren för att höra honom. Vad tänker man göra nu – sätta in sjöspaning, polishelikoptrar?
- Nja sa kammaråklagar Olsson, det bryr vi väl inte om. Högberg får berätta om bakgrunden till Borholm besöket när han kommer iland. Han ligger väl och solar sig just nu….

Bosse Högberg 1967

Jörgen Kruth och Jocke Karlsson körde snabbare 1000 intervaller x 3 på 3,37 tid med 1,5min vila mellan varje set, snabbare för var dag.
Ola Rapace körde tungstyrka och sparring 3st 3min ronder med Jocke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar