torsdag 1 april 2010

Jag har aldrig fått stryk själsligt


Innan Mazzinghi matchen.
Det är svårt att inte tycka om Bosse Högberg. Han ser sig själv med klara ögon ”En vanlig kille”
-Mitt bästa vapen är att jag är helt orädd, säger han. Jag snackar inte bara så, utan jag är det. Jag lovar dig att inte skulle vara rädd att möta Sonny Liston. Jag formar mitt eget öde och går mina egna vägar. Passar det inte nån så är det bara att säga till. Och att jag skulle vara rädd för Mazzinghi…nä, nä… Jag vet att han har slagit 32 Knockar på 48 matcher, men jag har själv slagit 20 på 33 matcher.
-Var får man ett sådant enormt självförtroende ifrån?
-Jag kommer från ett harmoniskt hem. Jag har aldrig fått stryk själsligt, om du förstår vad jag menar. Mina föräldrar har alltid hållit på mej. Även om jag skulle mördat någon skulle dom stå bakom mig. Om jag har dom bakom mej skiter jag i vad som sägs och skrivs om mig
Bosse Högberg 1966

Jörgen Kruth
körde en otrolig sänkning i dag på 3st 1000 meter intervaller med 3,45min på första två och avsluta på 3,37 på sista. Då hade jag dessutom tagit bort vila från 3min till 1,30min. För att inte tala om att han hade dom tunga knäböjs passen igår i benen. Inte många med en kroppsvikt på 100kg klarar det!!
Ola Rapace fick efter intervallerna sparra med Jocke Karlsson såg bra ut det med.

1 kommentar:

  1. Jag vet ju iallafall att han är en grymt bra skådespelare =) när han spelar karaktären ”hoffa” i tusenbröder är han helt enkelt bäst!!
    tusenbröder skulle inte varit NÅGOT utan Ola!!!!

    SvaraRadera