måndag 23 mars 2009

Tisdagen 24/3 09 The Bohslan Bearsaerk

På tal om fightingface Mockfjärds AKs Krokigubbe Mats Reijer kom i mellan i en av fighterna i Söndags. Lägger här ut en bild som aptitretare innan jag lägger upp fighten som var i Söndags här på bloggen. Imorgon hoppas jag kunna återkomma med match bilder.

Bosse Högberg - Bruno Santini ITA TKO 4 19-aug Göteborg

Bosse Högberg var som en vildman – allt hat som lagrats inom honom fick utlopp!

Gonggongen har klämtat och Bosse Högberg går som en osäkrad bomb ut i ringen för att slå ut sig allt hat, all samlad psykisk press som hopat sej inom honom. I detta ögonblick är han fruktansvärd. Varje slag han driver in mot italienaren Santini är laddad av en ursinnig vildmannakraft!

Han går rätt på Bruno Santini, en i sammanhanget helt oskyldigt offer som för några tusenlappar ställt sig till förfogande till en vanlig boxningsmatch. De möts mitt i ringen. Bo Högbergs första rungande Vänsterkrok träffar den fyrkantige italienske kolossens någonstans i levertrakterna. Santini räddar sig överrumplad i clinch, hans armar klamrar sig kring bombkastarens midja. Men Högberg bara slungar honom ur famntaget så att han flyger som en hösäck mot ringrepet.


Högberg går på knock. I denna stund är han The Bohslan Bearsaerk. Raiden pågår en dryg minut. Bomberna utplånar sitt mål. Artillerist Högberg går i ställning för att bygga upp en mer metodisk attack. Det tar tre ronder till att fullborda den.


En minut in i fjärde ronden daskar Högberg in en höger mot Santinis ansikte. Italienaren flyger bakåt mot ring repen, stuttsar tillbaka och möts av en likadan brisad. Han reser sig man vill inte vara med om mera utan vinkar avvärjande mot domaren. Sekonderna förstår gesten och en handduk fladdrar in.

Ola Rapace Körde idag
1. Ryck/knäböj 5x3
2. Utfallsgång 10x5
3. Bålrullning/fällkniv 3x3
4. Pullover 10x5
5. Dips 12x4
6. Kuba press 8x3

Ola Rapace har vilodag imorgon

4 kommentarer:

 1. Sådan inställning vill man se i Mockfjärd

  SvaraRadera
 2. Bo Hogberg a tough motherfucker...

  SvaraRadera
 3. Jag tar tillbaka det där med inställning. Verkar som vi har en tuff match att se fram emot.

  SvaraRadera
 4. Är det Hit Man som varit i farten?

  SvaraRadera