fredag 15 maj 2009

Fredag 15/5 09 Beundransvärld och tapper

Ola Rapace har film inspelning hela dagen så det vart ingen fys idag. Det skulle tydligen vara scener med mycket hud i.

Bosse Högberg - Harold Richardsson USA L 10 05-apr Göteborg

Bosse Högberg har nyss kommit ut från kåken efter 11mån och är ring rostig inga vidare förutsättningar. Harold Richardsson är teknisk och glider undan hela tiden. och plockar poäng.

Bosse Högberg var lika beundransvärld och tapper som alltid i ringen, men ringrostig. Bosse boxas farligt, det har som sagts förut och kan gott upprepas. Gör man sitt jobb, och ett så hårt jobb sen. Utsätter man sig för allvarliga skaderisker. Det är lika farligt som att köra bil utan broms, förr eller senare råkar man ut för en krock – med eller utan säkerhetsbälte.

Bosse Högbergs comeback i proffsringen blev en framgång för promotorn – 7000 i Frölundaborg

Bosse Högberg hälsades som en gladiator i Frölundaborg, som en firad stadens son på återbesök. Mäktiga talkörer ekade mot honom där han stod i ringen. Det måste ha varit ett av hans stora ögonblick som boxare. Den förlorade sonens återkomst…

Hörru hur boxas du egentligen? Bosse blev förbannad i ett skede av matchen och skällde ut sin motståndare. Han ville ha mer fart i ringen.

En rak och oerhört effektiv vänster mitt i ansiktet på Bosse så snart han försökte tränga sig in mot Amerikanen, det var en hopplös uppgift han fått.

När Bosse väl kom in – till priset av träffar – missade i regel han sina egna slag. Här får han efter en rejäl miss smaka på en höger i mellangärdet

1 kommentar: