fredag 17 december 2010

Träningsläger på Mockfjärds Atletklubb



Mockfjärds Atletklubb ligger i mitten av Dalarna och har en unik anläggning för fysträning för alla idrotter. Här finns allt för styrka, en våning med fria vikter och en våning med gymutrustning. I närheten finns även ett 3,5 kilometers elljusspår för löpning. I lokalen finns även tre st bastu och ett behandlingsrum.

Vi har tio bäddar för övernattning plus kök och samlingsrum. På sommaren kan ni utnyttja vår nybyggda brygga med båtar vid älven och ta en fiske eller badtur mellan träningspassen.

I lokalen har vi mycket meriterade fystränare inom explosiv styrketräning. De har en stort antal SM guld och erfarenhet från både EM och VM i tyngdlyftning. Här finns något både för dig som kommer ensam, i lag eller med företaget.

Priser:
- Boende med tillgång till träningslokal 200 kr/st dygnet
- Träningspass med instruktör i lyftteknik 500 kr/pass
- Träningsläger med fystränare och en måltid/ dag. Veckopris: 7000 kr/ person. I detta ingår även ett tio veckors individuellt anpassat träningsprogram.
- Fystester (SOK:s fysprofil) 1000 kr/st


--------------------------------------------------------------------------------

Kurs: Olympisk tyngdlyftning för fystränare och personliga tränare.

Den här utbildningen är nödvändig för alla som vill förstå träning såsom den bedrivs inom elitidrotten och därmed särskilt intressant för exempelvis fystränare och personliga tränare.

Utbildningen ges i under två dagar på Mockfjärds atletklubb och innefattar de bägge olympiska lyften, ryck och stöt, samt assistansövningar, och korrigeringsövningar.

Du lär dig att utföra övningarna med rätt teknik samt de in- och utlärningsmodeller som uppvisat bäst effekt.

Pris: 5000 kr
I priset ingår övernattning på klubben som har nio bäddar, ett rum med fem bäddar och ett med fyra bäddar. Frukost. Annat boende går att ordna för de som vill bo mer privat, dock till kommer då en kostnad på 200kr.

Utbildningsansvariga har högsta tränar utbildning enligt Svenska tyngdlyftningsförbundet och över 20 års erfarenhet av tyngdlyftning på elitnivå.

Mer information/ Bokning
kontakta mats.reijer@telia.com tel 070-2736212, eller
masenfystest@gmail.com tel 073-6369318



lördag 11 december 2010