lördag 21 november 2009

Kruth körde över Jaime Fletcher


Klippt ur Aftonbladet
"Jörgen Kruth, som har tre VM-titlar som proffs i thaiboxning och två i kickboxning men fortfarande är en nybörjare i MMA, skickade mer rutinerade Jaime Fletcher i golvet med ett hårt vänsterknä mot huvudet redan i första ronden.

Bästa av svensk kampsport
Kruth har definitivt potential för att ta sig över Atlanten till de riktigt inkomstbringande matcherna i UFC (Ultimate Fighting Championship)."

Klippt ur Dagens Nyheter
"Jörgen Kruths vikingaknä sänkte den mer MMA-rutinerade amerikanen Jaime Fletcher redan i första ronden.

– Jag ville inte förivra mig, sa Jörgen Kruth efter sin tredje match i MMA. Han har fem VM-titlar, tre som proffs, i thaiboxning och två i kickboxning, men hans motståndare i MMA, med 14 matcher, var chanslös.

– Märkte redan i vår första klinch att han inte skulle ta ner mig, sa Jörgen, som ropades ut som ”den siste vikingen”."

torsdag 12 november 2009

Kruths nya motståndare

Ilir Latifis motståndare Wayne Cole har fått ställa in då han inte fått något pass. Efter ett byte så möter nu Tatsuya Mizuno istället Ilir Latifi. Mizuno skulle ju i själva verket ha mött Jörgen Kruth
Kruths nya antagonist blir Jaime Fletcher(9 – 6), USA.

http://www.youtube.com/watch?v=bwH_YC34EE0&feature=fvsr

.

fredag 6 november 2009

Sotare, elräkning och telefon


Bo Högberg
- En dag kom Anita till mig på anstalten, sade Bosse Högberg vid rättegången, och sade att vi skulle flytta utomlands. Vi fick 200 000 kr i hundralappar från banken.
Åklagaren
– Men vad gjorde ni av alla dessa pengar? Dessa 200 000?
Bo Högberg
– Stora summor gick åt redan i Sverige för sotare, elräkning och telefon.

torsdag 5 november 2009

Enfant terrible


Bosse Högberg, svensk boxnings ”enfant terrible”, har numera lämnat både boxningen och Sverige. Men innan dess hann han visa sig vara en duglig boxare som blev svensk boxnings stora stjärna under 60-talet och hela tiden höll sig i Europatoppen. Han fick dock trassel med myndigheter och rättvisa.