torsdag 8 oktober 2009

Blir zinkkista hem för Japanen


Jörgen Kruth har nu 6 veckor kvar till Fighten på Hovet den 20 november mot Tatsuya Mizuno.
Vi är således inne i det avgörande toppningsstadiumet av duvningen som pågått sedan mitten av juni. Jörgens drill har gått helt efter planerna, jag har ingalunda sett honom så flink och explosiv sedan vi begynte träna tillsammans för ett och ett halvt år sedan. Det kommer att bli zinkkista hem för Japanen eller i varje fall åker han hem med hela huvudet i paket. Film kommer sent i kväll från passet.

Ola Rapace däremot fann det lämpligt att inte infinna sig på hela veckan, han håller på med en inspelning av rörliga bilder i Ystad.
Han kommer att få fan för det nästa vecka då jag dubblar duvnings dos och dubblar påkänningen, för att köra ikapp det som tillspillogivet, ungefär som att jobba på beting.

torsdag 1 oktober 2009

Sälja skosnören är ett exempel


Bosse Högberg är nu en fri man. Han har inget otalt med rättvisan. Han fick tillbaka sitt pass från åklagaren och kan resa vart han vill. Och det tänker han göra. Bosse sa – Först skall jag åka hem till Göteborg och klara upp allt som återstår är i Stockholm. Men sedan måste jag till kontinenten för att kunna försörja mig. I Sverige kan jag inte klara mig. Jag fick 20 000 för turnén med engelska, Catch brottarna men det pengarna är slut nu – Det tycker väl åklagaren är slösaktigt? – Jag blev bjuden 20 000 för några uppvisningsmatcher men det fick inte arrangeras för att jag varit proffsboxare. Så därför måste jag till utlandet för att klara mig. Där har jag massor av möjligheter.
Åklagaren svarar – Nämn en enda?
Bosse Högberg – Sälja skosnören är ett exempel.

Ola Rapace körde först tung styrka

1. Komplexövningen 5x3
2. Ryck/Bock 5x1, 3x2, 1x5, 2x1
3. Vändning/Bock 3x1, 2x2, 1x4, 2x1
4. Stötdrag 3x5
5. Knäböj/Bak 3x5
6. Grodhopp 5x5

På eftermiddagen blir det Sedan lågintensiv intervall

90 sek puls 138
60 sek puls 158
30 sek gå
X 18